Uw feest is onze zorg!

Over ons

Antoon en Miranda Mulders heten u van harte welkom.

Bij ons en onze medewerkers staan klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Heeft u iets te vieren? Een zakelijke bijeenkomst? Trouwplannen? Maak dan vrijblijvend een afspraak zodat we onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af kunnen stemmen.

Historie Zaal de Linde

Helena Kersten begon in 1885 een café in haar fruitboerderij. Het café was niet meer dan een kamer van 20m2,  met alleen 2 tafels en 10 stoelen.

In 1905 nam Antoon Mulders het café over van zijn tante, Helena Kersten. De fruithandel was de grootste inkomensbron, het café was toentertijd slechts bijzaak.

In 1954 nam Wim Mulders de fruithandel en het café van zijn vader over. Wim legde de nadruk juist meer op het café. Hij breidde het café uit naar 50m2 en bouwde er een zaaltje bij van ongeveer 45m2. Zo ontstond sportcafé ‘de Linde’.

In 1970 werd de grote zaal gebouwd. Rond deze tijd ontstonden de drukbezochte dansavonden, waar hedendaags mensen van heinde en verre nog over praten.

In 1989 nam Antoon Mulders, samen met zijn vrouw Miranda, Zaal de Linde van zijn vader over. Tot op heden verzorgen zij samen met hun betrokken personeel met veel plezier en toewijding uw bruiloften, feestjes, partijen, vergaderingen en koffietafels.

Scan-huis

Sinds 1886 wordt er in ons café Amstel bier geschonken. Helena was een van de eerste 10 klanten van de Amstelbrouwerij in Nederland.
Nu, 130 jaar later, tappen wij nog steeds met veel plezier (en smaak) Amstel bier voor u.

Op zoek naar een locatie voor uw feestelijke of serieuzere wensen?
We vertellen u graag wat Zaal de Linde voor u kan betekenen.